Biler til salg inklusiv ekstra garanti

 
 

​Er du på udkig efter en brugt bil, har vi biler til salg i flere prisklasser og årgange. I vores søgemodul her på siden kan du finde mærker og modeller fra Audi til VW og fra Alto til Xsara Picasso. Vi tilbyder brugte biler i Nørresundby nær Aalborg og Nordjylland

Hos Hammer-Høyer Biler A/S får du markedets bedste sikkerhed for en god handel. Ud over reklamationsret på alle vores brugte biler ifølge gældende regler og lovgivning, giver vi altid 3 måneders 100% garanti på alle vores brugte detailbiler som en ekstra sikkerhed.

Her finder du biler til salg med ekstra service og tryghed

Din tryghed er vigtig for os. Vi har arbejdet med brugte biler til salg i mange år, og derfor er vi glade for, at kunne sikre dig ud over købelovens bestemmelser. Hos os har du som køber også mulighed for at oprette en forsikring mod svigt og fejl på bilens elektriske og mekaniske system.

Vi kan tilbyde denne forsikring, fordi vi er medlem af den landsdækkende værkstedskæde AutoMester. En af fordelene er, at hvor købeloven er rigtigt godt dækkende, specielt det første halve år, er ServiceSikringen fra AutoMester gældende 1 år fra leveringsdagen, og er en decideret garanti på alle dele, der er nævnt i aftalen. Du kan læse mere om AutoMesters ServiceSikring her.

​Skulle der mod forventning opstå en fejl på din købte bil, kan du få opgaven løst på dit nærmeste AutoMester værksted. Du behøver dermed ikke at levere bilen på vores værksted, hvis det andet er nemmere for dig.

​Søger du salg af gode biler, så søg hos os

Vi har kun gode biler til salg, og du får masser af ekstra tryghed med i bagagerummet. Bemærk dog, at de biler, der er til salg under betegnelsen "afhentning-engros", sælger vi udelukkende til CVR-numre.

Vil du vide mere om dette, vores garantier eller de biler vi har til salg i vores base, så kig forbi, ring på 96 32 05 60 eller skriv til mh@hhbiler.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhedsoplysninger

Hammer-Høyer Biler A/S

Amalienborgvej 53

9400 Nørresundby

CVR: 26621798​

Åbningstider

Salgsafdeling:

Mandag - fredag: 9 - 17.30
Søndag: 12 - 16

Kontaktinformation

Telefon: 96 32 05 60

Fax: 96 32 05 61

E-mail: mh@hhbiler.dk