Bilforhandler med bilsalg og værksted

Er du på udkig efter en ny bil? Eller måske et godt og professionelt autoværksted omkring Nørresundby og Aalborg? Så kig forbi os hos Hammer-Høyer Biler A/S. Vi er en bilforhandler med cirka 14 ansatte, og vi har både salg af nyere og brugte biler samt drift af autoværksted.

Hos os finder du altid et vist antal spændende special- og liebhaverbiler blandt udvalget af traditionelle firma- og familiebiler. Vi sælger årligt 600-700 biler.

Brug en bilforhandler med gode priser

Som erfaren bilforhandler ved vi, at prisen altid skal være i orden. Derfor sørger vi konstant for opdaterede og dagsaktuelle priser, så du både får de bedste tilbud på værkstedet og de helt skarpe priser på hver enkelt nye og brugte bil i vores store sortiment.

Vores koncept har altid været meget klart: Vi vil yde en professionel service til en altid konkurrencedygtig pris. Vores motto er: "God service hos Hammer-Høyer Biler".

 Filosofien bag er, at vi er meget bevidste om, at god service ikke bare glæder nuværende kunder, men også giver masser af nye, der hører om den servicemindede bilforhandler fra vores nuværende kunder.

​Kontakt os hør mere om vores biler

Uanset om du kigger efter en ny bil, en nyere brugt, vil sælge din gamle, eller have den på værksted, så kør ind til os. Vi kan også hjælpe med attraktive finansieringsløsninger samt gode garantier og forsikringer, hvis du vil købe en af vores biler.

Vi har kunder fra hele Nordjylland og kan også hjælpe dig. Vil du vide mere mulighederne hos din bilforhandler, så ring til os på 96 32 05 60, eller skriv til mh@hhbiler.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Michael Hammer, indehaver

Virksomhedsoplysninger

Hammer-Høyer Biler A/S

Amalienborgvej 53

9400 Nørresundby

CVR: 26621798​

Åbningstider

Salgsafdeling:

Mandag - fredag: 9 - 17.30
Søndag: 12 - 16

Kontaktinformation

Telefon: 96 32 05 60

Fax: 96 32 05 61

E-mail: mh@hhbiler.dk