Bilforhandler med bilsalg og værksted

​Er du på udkig efter en ny bil? Eller måske et godt og professionelt autoværksted omkring Nørresundby og Aalborg? Så kig forbi os hos Hammer-Høyer Biler A/S. Vi er en bilforhandler med cirka 14 ansatte, og vi har både salg af nyere og brugte biler samt drift af autoværksted.

Hos os finder du altid et vist antal spændende special- og liebhaverbiler blandt udvalget af traditionelle firma- og familiebiler. Vi sælger årligt 600-700 biler.

Brug en bilforhandler med gode priser

Som erfaren bilforhandler ved vi, at prisen altid skal være i orden. Derfor sørger vi konstant for opdaterede og dagsaktuelle priser, så du både får de bedste tilbud på værkstedet og de helt skarpe priser på hver enkelt nye og brugte bil i vores store sortiment.

Vores koncept har altid været meget klart: Vi vil yde en professionel service til en altid konkurrencedygtig pris. Vores motto er: "God service hos Hammer-Høyer Biler".

Filosofien bag er, at vi er meget bevidste om, at god service ikke bare glæder nuværende kunder, men også giver masser af nye, der hører om den servicemindede bilforhandler fra vores nuværende kunder.

​Kontakt os hør mere om vores biler

Uanset om du kigger efter en ny bil, en nyere brugt, vil sælge din gamle, eller have den på værksted, så kør ind til os. Vi kan også hjælpe med attraktive finansieringsløsninger samt gode garantier og forsikringer, hvis du vil købe en af vores biler.

Vi har kunder fra hele Nordjylland og kan også hjælpe dig. Vil du vide mere mulighederne hos din bilforhandler, så ring til os på 96 32 05 60, eller skriv til mh@hhbiler.dk.

Michael Hammer, indehaver​​

​​Find os på Facebook

​​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer af vores nyeste biler og køretøjer. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Vi har over 7500 følgere, som kommeterer og er aktive.

Vi glæder os til at se dig

Det siger vores kunder på TrustPilot​

​Skøn behandling hos hhbiler

Skøn behandling hos hhbiler, især den unge sælger Rasmus som vi købte vores bil af, er utrolig flink og hjælpsom. Bilen havde desværre en mislyd fra forhjulet, men hhbiler var hurtig til at udbedre fejlen på garanti, og jeg er derfor igen en glad ejer af en smuk bil købt hos hhbiler.

Super god service

Super god service. Rigtige gode til at imødekomme kundens ønsker og krav. Det giver lige det ekstra at sælgerne sætter deres kunder først og ikke bare sælger en bil for at sælge en bil.

Vores samarbejdspartnere​

Firmainformation​

Åbningstider

Salgsafdeling:

Mandag - fredag: 9 - 17.00
Søndag: 12 - 16​

Kontakt os

Telefon: 96 32 05 60

E-mail: mh@hhbiler.dk