Bilforhandler og værksted samlet under ét tag

Er du på udkig efter en ny bil? Eller måske et godt og professionelt autoværksted omkring Nørresundby og Aalborg? Så kig forbi os, hos Hammer-Høyer Biler A/S.

Vi er en bilforhandler med 7 ansatte, og vi har både salg af nyere, brugte biler samt drift af autoriseret Automester værksted.

Hos os finder du altid et vist antal spændende special- og liebhaverbiler blandt vores store udvalg af traditionelle firma- og familiebiler. Vi sælger årligt 400-500 biler.

En bilforhandler med gode priser

Som erfaren bilforhandler ved vi, at prisen altid skal være i orden. Derfor sørger vi konstant for at opdatere til dagsaktuelle priser, så du får de bedste tilbud på værkstedet og helt skarpe priser på hver enkelt bil i salgsafdelingen. 

Har du en specifik "drømmebil", som ikke står i udstillingen, så kan vi næsten altid skaffe bilen hjem til dig på kort tid gennem vores store netværk.

Vores koncept har altid været meget klart: Vi vil yde en  god og professionel service til en altid konkurrencedygtig pris.

Vores motto er: "God service hos Hammer-Høyer Biler".​

Filosofien bag er, at vi er meget bevidste om, at god service ikke bare glæder vores nuværende kunder, men også giver masser af nye kunder, der hører om os, fra vores nuværende kunder.

Vi har samlet alt til bilen

Uanset om du kigger efter en nyere brugt bil, vil lave en byttehandel, vil sælge din gamle bil, eller vil have din bil på værksted, så kør ind til os.

Vi kan også hjælpe med attraktive finansierings- og leasingløsninger samt gode garantier og forsikringer.

Vil du vide mere mulighederne hos din bilforhandler, så ring til os på 96 32 05 60, eller skriv til mh@hhbiler.dk.

Husk også at besøge os på Facebook

​​

Michael Hammer, indehaver

Virksomhedsoplysninger

Hammer-Høyer Biler A/S

Amalienborgvej 53

9400 Nørresundby

CVR: 26621798​

Åbningstider

Salgsafdeling:

Mandag - fredag: 9 - 17.30
Søndag: 12 - 16

Kontaktinformation

Telefon: 96 32 05 60

Fax: 96 32 05 61

E-mail: mh@hhbiler.dk