​Autoværksted med erfaring og avanceret udstyr

​Vi ved godt, at hvis du først har fundet et godt autoværksted, du er tilfreds med, så bruger du det hver gang. Derfor skal prøve vores. Hos Hammer-Høyer Biler A/S ser vi os selv som din samarbejdspartner, når det gælder servicering og reparation af din bil.

Vi har dygtige medarbejdere med mange års erfaring, og de er garanti for både god service og godt håndværk, når din bil er i vores hænder. Ud over et personale med grundig og opdateret uddannelse har vi avanceret udstyr, så din bil altid er sikret den optimale service.

Vi vil være mere end bare et autoværksted

Vi er stolte af den høje standard på vores autoværksted, men vi vil også være mere end det. Det vil sige, at er din bil i pit hos os har du mulighed for at leje en bil, så du kan komme hurtigt videre.

Du er naturligvis også velkommen til at blive i vores venteområde, hvor du kan underholde dig med fjernsyn og dagsfriske aviser og magasiner.

​Du har også mulighed for at indlevere din bil uden for normal åbningstid, hvis du lægger nøglerne i afleveringsboksen ved værkstedet.​

Dit lokale værksted er landsdækkende

Vores autoværksted ligger centralt i Nørresundby og har kunder fra både Aalborg og det øvrige Nordjylland. Samtidig er vi medlem af AutoMester og dermed en del af et landsdækkende værkstedssamarbejde mellem 400 værksteder landet over.

Det betyder for eksempel, at du kan få fordel af den attraktive NedbrudsForsikring. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål, ønsker mere information eller vil booke en tid til din bil på vores autoværksted. Ring på 96 32 05 60, eller skriv til mh@hhbiler.dk.​

Vil du booke en tid på vores autoværksted til servicering eller reparation af din bil, kan du gøre det her.

Virksomhedsoplysninger

Hammer-Høyer Biler A/S

Amalienborgvej 53

9400 Nørresundby

CVR: 26621798​

Åbningstider

Salgsafdeling:

Mandag - fredag: 9 - 17.30
Søndag: 12 - 16

Kontaktinformation

Telefon: 96 32 05 60

Fax: 96 32 05 61

E-mail: mh@hhbiler.dk