Nye biler til salg eller leasing

Autoværksted med erfaring og avanceret udstyr

​Vi ved godt, at hvis du først har fundet et godt autoværksted, du er tilfreds med, så bruger du det hver gang. Derfor skulle du tage at prøve vores. Hos Hammer-Høyer Biler A/S ser vi os selv som din samarbejdspartner, når det gælder servicering og reparation af din bil.

Vi har dygtige medarbejdere med mange års erfaring, og de er garant for både god service og godt håndværk, når din bil er i vores hænder. Ud over et personale med grundig og opdateret uddannelse har vi avanceret udstyr, så din bil altid er sikret den optimale service.

Vil du booke en tid på vores autoværksted til servicering eller reparation af din bil, kan du gøre det her.

Vi vil være mere end bare et autoværksted

Vi er stolte af den høje standard på vores autoværksted, men vi vil også være mere end det. Så er din bil i pit hos os, har du mulighed for at leje en bil, så du kan komme videre.

Du er naturligvis også velkommen til at blive i vores venteområde, hvor du kan underholde dig med fjernsyn og magasiner.

Vores kunde-lounge i salgsafdelingen byder på kaffe, kildevand og du er naturligvis velkommen til at kaste et blik på vores flotte biludstilling. Du kan naturligvis også indlevere din bil uden for normal åbningstid, hvis du lægger nøglerne i afleveringsboksen ved værkstedet.

Dit lokale værksted er landsdækkende

Vores autoværksted ligger centralt i Nørresundby og har også kunder fra både Aalborg og det øvrige Nordjylland. Samtidig er vi medlem af AutoMester og dermed en del af et landsdækkende værkstedssamarbejde mellem 400 værksteder landet over.

Det betyder for eksempel, at du kan få fordel af den attraktive 96 32 05 60, eller skriv til mh@hhbiler.dk.​

​​Find os på Facebook

​​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer af vores nyeste biler og køretøjer. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Vi har over 7900 følgere, som kommeterer og er aktive.

Vi glæder os til at se dig

Det siger vores kunder på TrustPilot​

​Skøn behandling hos hhbiler

Skøn behandling hos hhbiler, især den unge sælger Rasmus som vi købte vores bil af, er utrolig flink og hjælpsom. Bilen havde desværre en mislyd fra forhjulet, men hhbiler var hurtig til at udbedre fejlen på garanti, og jeg er derfor igen en glad ejer af en smuk bil købt hos hhbiler.

Super god service

Super god service. Rigtige gode til at imødekomme kundens ønsker og krav. Det giver lige det ekstra at sælgerne sætter deres kunder først og ikke bare sælger en bil for at sælge en bil.

Vores samarbejdspartnere​

Firmainformation​

Åbningstider

Salgsafdeling:

Mandag - fredag: 9 - 17.00
Søndag: Efter aftale

Kontakt os

Telefon: 96 32 05 60

E-mail: Salg@hhbiler.dk