Garanti, service og tryghed

Mere end gode brugte biler

​​Din tryghed er vigtig for os! Når du køber bil hos os, er det med markedets bedste sikkerhed for en god handel.

Vi har arbejdet med salg af brugte biler i mange år, og derfor er vi glade for, at kunne sikre dig ud over købelovens bestemmelser. Ud over reklamationsret på alle vores brugte biler ifølge gældende regler og lovgivning, giver vi altid 3 måneders 100% garanti på alle vores brugte detailbiler som en ekstra sikkerhed.​

Du har som køber desuden mulighed for, at oprette en forsikring mod svigt og fejl på bilens elektriske og mekaniske system. Denne forsikring kaldes NedbrudsForsikring og tegnes via vores medlemsskab af den landsdækkende værkstedskæde AutoMester.

Biler der er til salg under betegnelsen "afhentning-engros" sælges udelukkende til CVR-nummer. Dette betyder, at det er biler, der sælges uden yderligere gennemgang eller klargøring og uden garanti eller reklamationsret.

​​Find os på Facebook

​​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer af vores nyeste biler og køretøjer. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Vi har over 7900 følgere, som kommeterer og er aktive.

Vi glæder os til at se dig

Det siger vores kunder på TrustPilot​

​Skøn behandling hos hhbiler

Skøn behandling hos hhbiler, især den unge sælger Rasmus som vi købte vores bil af, er utrolig flink og hjælpsom. Bilen havde desværre en mislyd fra forhjulet, men hhbiler var hurtig til at udbedre fejlen på garanti, og jeg er derfor igen en glad ejer af en smuk bil købt hos hhbiler.

Super god service

Super god service. Rigtige gode til at imødekomme kundens ønsker og krav. Det giver lige det ekstra at sælgerne sætter deres kunder først og ikke bare sælger en bil for at sælge en bil.

Vores samarbejdspartnere​

Firmainformation​

Åbningstider

Salgsafdeling:

Mandag - fredag: 9 - 17.00
Søndag: Efter aftale

Kontakt os

Telefon: 96 32 05 60

E-mail: Salg@hhbiler.dk